Właściwości COLVITY:
- zawiera wszystkie aminokwasy kolagenowe, molekuły,
- zawiera naturalną witaminę E i witaminy pochodzące z alg morskich
- powstała na potrzeby organizmu niszczonego przez chemio i radioterapie. Wolne aminokwasy są najsilniejszym indykatorem systemów antyutleniających, co daje im rolę ratowniczą jako cytoprotektorów.
- indukuje syntezę peptydów i endogennych czynników hemopoezy, czyli procesu wytwarzania i różnicowania się elementów morfotycznych krwi. daje to ochronne szpikowi kostnemu.
- Hamuje rozwój neutropenii, czyli zapobiega obniżaniu liczby granulocytów obojętnochłonnych. Aminokwasy kolagenowe, przyczyniają się do regulacji aktywacji czynników transkrypcyjnych, korelującej ze zmiennym stanem procesów oksydacyjno-redukcyjnych.
Ogólnie sumując Colvita to:
- produkt o skoncentrowanej dawce łatwo przyswajalnych peptydów, które nie mają właściwości alergizujących
- jest wyśmienitym suplementem, bogatym w niezbędne składniki, witaminy, makro i mikroelementy, potrzebne do funkcjonowania naszego organizmu
- uderza w przyczynę, a nie skutki
- zastępuje pokarmy takie jak: golonka, podroby, skórki drobiowe, żelatynę
- ma cechę odchudzającą-to największa bomba peptydów i produktów ich rozpadu, o najwyższej możliwej przyswajalności dla ustroju
- kolagen naturalny i wyciąg z alg morskich sprzyja metabolizmowi tłuszczów. Wystarczy spożywać tłuszcze zwierzęce w umiarkowanych ilościach, a Colvita przyjmowana codziennie, będzie dbała o prawidłowa przemianę materii
- zawarta w Colvicie witamina E, ogranicza stany zapalne, poprawia kondycje naczyń włosowatych i pośrednio zmniejsza suchość skóry.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz